Vezérléstechnikai szerviz

Az általunk kivitelezett berendezések átadásától számított 1 évig térítésmentesen teszünk eleget garanciális kötelezettségeinknek. Ezalatt az üzemszerű használat során előállott bármilyen rendellenességet vagy hibát a lehető legrövidebb határidővel kijavítjuk, a meghibásodott alkatrészeket cseréljük vagy javításra elszállítjuk. Az elszállított alkatrészek helyett cserealkatrészt biztosítunk.

E szolgáltatásunk azonban nem csupán a garancia ideje alatt vehető igénybe. Szerviz szakembereink minden esetben a Megrendelők rendelkezésére állnak.

Gyakori az azonnali díjmentes telefonos szaktanácsadás. Az eseti hibabejelentéseket minden esetben fogadjuk, azonban a kiszállás időpontja bizonytalan. Akár néhány nap is eltelhet a bejelentés és a hibaelhárítás megkezdése között.

A hiba bejelentéstől számított kiszállási idő is drasztikusan lerövidül és óradíjaink is jelentősen csökkennek, ha átalánydíjas szolgáltatási szerződést kötnek velünk partnereink.

A kiszállási idők ezekben az esetekben az adott szerződéstől függnek, de nem haladják meg a 12 órát, még hétvégén sem. A hiba bejelentésétől számítva a szerződött megjelenési időn belül szakembereink kiszállnak a helyszínre és megkezdik a hiba elhárítását. Amennyiben a meghibásodás mértéke komolyabb, több szakemberünk is a helyszínre siet. Szükség esetén felvesszük a kapcsolatot a meghibásodott berendezés gyártójával, tanácsai és saját tapasztalataink alapján behatároljuk a hibás egységet és ha lehet, kicseréljük, vagy elszállítjuk javításra. Cserealkatrészt feltételesen tudunk biztosítani, amennyiben van azonos vagy helyettesítő típus a raktárunkban. A javítás végén a berendezést üzemeltetésre átadjuk, a beavatkozásokat Munkalapon rögzítjük.