Rólunk

1989-ben öt alkalmazottal kezdtük meg tevékenységünket. Mára tíz főállású mérnököt foglalkoztatunk, akik magasan képzett, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező informatikus, gyenge- és erősáramú villamosmérnökök. Több műszaki technikusi végzettségű kollégát foglalkoztatunk a műhelymunkák és a telephelyi szerelési feladatok elvégzésére. A nagyobb volumenű telepítési munkák, a cég profiljától eltérő munkák elvégzéséhez állandó alvállalkozóink állnak rendelkezésünkre.

A korszerű ipar villamos berendezéseinek üzemeltetése, ma már elképzelhetetlen a számítástechnika ipari termékeinek alkalmazása nélkül. Villamos gépek és gyártósorok távvezérlése, automatikus üzemeltetése, szabályzása, az alapanyagok, segédanyagok és a késztermékek mozgatása, figyelemmel kísérése, folyamatos minőségellenőrzése, osztályozása nélkül lehetetlen a piaci igények rugalmas kielégítése. Cégünk eltérően a nagy gyártóktól személyre szabott, a Megrendelők egyéni igényeire optimalizált rendszereket tervez és kivitelez. A nagy gyártókkal szemben projektjeink kivitelezése során nem a sorozatgyártásra és a standard gyártmányokra,

hanem az egyedi igények legteljesebb kielégítésére törekszünk. Fő tevékenységi körünk az ipari berendezések villamos és vezérléstechnikai teljeskörű fővállalkozásban végzett kivitelezése, felújítása, modernizálása, bővítése.

A garanciás idő letelte után sem hagyjuk magára a Megrendelőt. Napi huszonnégy órás hibaelhárítási szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére, hogy szakértelmünkkel és tudásunkkal minden felmerülő igényt kielégítsünk. Lehetőséget biztosítunk internetes kapcsolat megléte esetén az online hibaelhárításra is.

A lehető legkorszerűbb technikát állítjuk a Megrendelők szélsőséges igényeinek szolgálatába. Műszaki megoldásainkkal alkalmazkodunk a már meglévő berendezésekhez, lehetőség szerint minél kevésbé térünk el azoktól, a karbantartás és cserealkatrész biztosítás megkönnyítése érdekében. Minősítettünk általunk gyártott, emiatt számunkra már jól ismert vagy más gyártók kevésbé ismert berendezéseit is.

Szükség esetén a gyártó segítségét is igénybe vettük a tesztek elvégzéséhez vagy a nem megfelelő berendezések szoftvereinek javításában. A problémás egységek esetén felmértük a problémák termelésre való kihatásának mértékét, szükség esetén lecseréltük azokat.

Az utóbbi években partnereinknek köszönhetően egyre gyakrabban jutunk el külföldi munkaterületekre, nyugatra és keletre egyaránt. Szakembereink külföldön is nagyszerűen helytállnak, gyors és pontos munkavégzésük minden esetben elégedettséget és elismerést vált ki. A jövőben nem csupán megtartani szeretnénk munkavégzésünk magas színvonalát, hanem tovább bővítjük ismereteinket, szolgáltatásaink körét.

Továbbra is figyelemmel kísérjük a legújabb berendezések, termékcsaládok felbukkanását és igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elsajátítani a velük való munkát, a tervezési és programozási szempontokat. Szeretnénk meglévő és leendő ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb műszaki és technikai színvonalon kielégíteni.

Írjon nekünk!

Szakértő kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.