Felügyeleti rendszerek fejlesztése

Projektvezetést biztosítunk SCADA rendszerek bevezetéséhez, amelyek lehetnek az ügyfeleink által kiválasztott és beszerzett felügyeleti rendszerek vagy általunk fejlesztett egyedi az ügyfeleink igényeihez teljesen igazodó megoldások is.

A 2i Kft. számos felügyeleti rendszert fejleszt ügyfeleinek a különböző iparágakban. Ezeknek a rendszereknek a segítségével az ügyfelek teljes körű betekintést nyerhetnek vállalkozásuk folyamataiba, lehetővé teszik a gyártási folyamatok pontosabb megfigyelését és javítását.

Az adatgyűjtés és elemzés funkciók támogatják partnereinket a hatékonyság növelésében és a termelékenység javításában. Fejlesztéseink automatizálják a feladatokat, így az ügyfelek időt takaríthatnak meg a napi munkájukban. Többek között lehetővé teszik a hatékonyabb kommunikációt a gyártósorok és az üzemvezetők között, aminek hatására gyorsan és hatékonyan reagálhatnak a problémákra és hibákra.

A riportok elemzése, az online adatok lehetővé teszik a termelési folyamatok követését az első gyártási elemektől egészen a minőség ellenőrzésig.

Applikációink automatikus értesítéseket küldenek az üzemeltetőknek, ha probléma vagy hiba lép fel a folyamatok során, amelyek egyszerűen és gyorsan hozzáférhetőek bárhonnan és bármikor.

A SCADA rendszerek segítségével könnyen nyomon követhetőek a gyártási folyamatok és a termékek előrehaladása. Az adatok elemzése és elemzési eszközök segítségével az ügyfelek hatékonyabban tudják kezelni a raktárkészletet és a gyártási időt.

A felügyeleti rendszerek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy távolról is vezéreljék a gyártási folyamatokat és az eszközöket. Az automatizált felügyeleti rendszerek segítségével az ügyfelek javíthatják az energiatakarékosságot és a fenntarthatóságot.

A man sits behind a laptop and types - 2i Ltd.

Írjon nekünk!

Szakértő kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.