Ipari automatizáció PLC eszközök beépítésével

Különböző típusú (SIEMENS, OMRON, B&R, stb.) PLC berendezések szállítása, programozása, telepítése és modernizálása a társaságunk több mint 30 éve felvett főtevékenysége, amelyet az ipari automatizálási szegmens minden területén szolgáltatjuk.

A 2i Kft. sok éves tapasztalattal rendelkezik a PLC-s technológiák területén, szakembereink folyamatos képzésen keresztül a legújabb technológiákat használva készítenek PLC programokat, illetve modernizálnak meglévő gyártási rendszereket.

Társaságunk által nyújtott szolgáltatások közé tartozik a PLC programozás, a rendszer tervezése és telepítése, valamint a karbantartás és az üzemeltetés. A 2i Kft. szakemberei rendelkeznek az összes vezető PLC gyártó eszközeinek ismeretével, beleértve a Siemens, az Allen-Bradley, az Omron és a Mitsubishi termékeit. A PLC rendszerek tervezése során cégünk kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek igényeire és az optimális megoldásokra.

Szakembereink számos iparágban szereztek tapasztalatot, többek között az élelmiszeriparban, az autóiparban, a gyógyszeriparban és az építőiparban. Az elmúlt több mint 30 évben különböző méretű PLC rendszert terveztünk, telepítettünk, beleértve az egyszerűbb és a nagyobb összetettségű rendszereket is.

A cég szolgáltatásai magukban foglalják a PLC programozás mellett az adatgyűjtést, a monitoringot és a vezérlést is. A 2i Kft. rendelkezik a szükséges eszközökkel és szoftverekkel a PLC-s rendszerek tervezéséhez és programozásához. A cég szakemberei folyamatosan képzik magukat a legújabb PLC technológiák és trendek területén. A 2i Kft. az ügyfelekkel szorosan együttműködik a projekt kezdetétől a befejezéséig.

A man sits behind a laptop and types - 2i Ltd.

Írjon nekünk!

Szakértő kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.