Italtechnika

Komplett italgyártó gépsorok vagy egyes berendezések, szállítópályák egyedi tervezésén és kivitelezésén keresztül támogatjuk a töltőüzemekben a gyártást vagy meglévő gépek felújításával modernizáljuk a meglévő technológiát. Rendszeres karbantartási és 0-24 órás hibaelhárítási szolgáltatással biztosítjuk a hatékony és folyamatos termelést.

Tovább

Automatizáció a mezőgazdaságban

Egyedi korszerű automatizációs fejlesztési megoldásaink a mezőgazdaság minden területén megtalálhatóak, kezdve a takarmányelőállítási, állattartási vagy növénytermésztési feladatokon keresztül, egészen a feldolgozásig. Rendelkezünk olyan dokumentálási és riportálási szolgáltatásokkal, amelyek segítik ügyfeleinket abban, hogy megfeleljenek az élelmiszeriparban és mezőgazdaságban egyre szigorúbb előírásoknak.

Tovább

Gyógyszeripar

Személyre szabott fejlesztéseink automatizálják és segítik a gyógyszergyártás különböző fázisait. Ügyfeleinket a tervezésen, kivitelezésen és üzembehelyezésen túl támogatjuk a szigorú előírásokon alapuló dokumentációk előállításában is. Sok éves tapasztalatunkra alapozva nem csak új berendezések szállítását tudjuk vállalni, hanem régi berendezések korszerűsítését, folyamatosan karbantartását és 0-24 órás hibaelhárítását is.

Tovább

Rólunk írták

Kiemelt partnereink