Gyógyszeripar

Az általunk kifejlesztett gyártási folyamatok a gyógyszergyártás magas minőségi követelményeinek megfelelően lettek kialakítva, és az iparágban előírt szigorú szabályozásoknak megfelelően végzünk minőségellenőrzést. Szakembereink az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szigorú előírásai szerint dolgoznak, így biztosítva a minőség és a biztonság szintjét a gyártási folyamatok során.

Az általunk alkalmazott technológiák magas hatékonyságot, megbízhatóságot és folyamatos működést garantálnak, ami kulcsfontosságú a gyógyszeripari termékek gyártása során. Az egyes folyamatokat precíz mérési, ellenőrzési és vezérlőrendszerrel irányítjuk, hogy a végtermék a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfeleljen. Az alapanyagok minőségét szigorú ellenőrzés alatt tartjuk, hogy biztosítsuk az előállított termék összetételének és minőségének megfelelőségét.

A gyártási folyamatok során alkalmazott tisztítási, fertőtlenítési és sterilizációs eljárások szintén szigorú szabályozások alapján történnek, hogy megakadályozzák a szennyeződést és a fertőzéseket.

Az egyes gyártási folyamatokhoz szükséges dokumentációkat teljes körűen vezetjük és rendszeresen ellenőrizzük, hogy megfelelően dokumentálva legyen minden tevékenység.

Az előállított termékek minőségellenőrzéséhez szükséges laboratóriumi berendezéseket és technológiákat is biztosítjuk, hogy teljes körűen ellenőrizni tudjuk a végtermék minőségét. Az általunk alkalmazott irányítástechnikai rendszerek a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, hogy maximális hatékonyságot és minőséget biztosítsanak a gyártási folyamat során.

Az általunk alkalmazott tervezési, gyártási és telepítési eljárások mindenkor a legmagasabb szintű minőséget és biztonságot garantálják a gyártás során.

A szakember védőruhában dolgozik a gyógyszeripari berendezésen.
Gyógyszeripari gyártósoron haladnak végig a gyógyszerek.
Gyógyszeripari berendezések egy zárt szobában.
Védőruhás gyógyszeripari szakember vizsgálja az eredményeket a magas minőség eléréséért.
Egy férfi gépel a laptopja előtt - 2i Kft

Írjon nekünk!

Szakértő kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.